Pirók Péter belsőépítész: (20) 945-4464 - Belsőépítészet, konyhatechnológiaMunkáimról

 1. Bankfiókok
 2. Bárpultok
 3. Cukrászdák
 4. Ékszerek
 5. Éttermek
 6. Fémmunkák
 7. Fitness termek
 8. Irodák
 9. Konyhatechnológia
 10. Látványpultok
 11. Lottózók
 12. Magánlakások
 13. Mozik
 14. Önkiszolgáló pultsorok
 15. Pékségek
 16. Recepciók
 17. Üzlethelyiségek

Mivel is foglalkozik egy belsőépítész?

Szeretné otthonát vagy üzletét stílusosan berendezni? A belsőépítész megvalósítja minden elképzelését egy alapos tervezés után.
 • Az enteriőr designer a belsőépítészetben ötvözi a látványtervezést és a tervezői kreatív gondolkodásmódot.
 • A belsőépítészeti látványt a tér és stílus koncepcióra építi.
 • A belső tér elemeit esztétikusan kialakítja.
 • A stílus, szín, forma, anyag harmóniáját megteremti.
 • A belsőépítész ismeri a gyártókat, forgalmazókat, a belsőépítészet vívmányait és a design bútorok, textilek, formatervezés alkotóit.
 • A tervezés összefüggéseit felismeri, átlátja, valamint a vizuális tervező kommunikáció rendszerét alkalmazza.
 • A belsőépítészek együttműködnek a társtervezőkkel és a kivitelezőkkel, team munka formájában.
 • A jó tervezéshez és megvalósításhoz konceptuális gondolkodásra van szükség.
Váltsa valóra álmait, kérjen profi szakmai segítséget, és otthona olyanná válik, amilyenről mindig is álmodott! Bővebb információkért vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Az enteriőr különleges világa

Az enteriőr egy francia eredetű szó, a legegyszerűbben fordítva szobabelső. Bizonyára Ön is járt már olyan helyen, ahol a belső tér kialakítása művészien összehangolt volt, ahol minden építészeti elem, bútor és tárgy egy egészet alkotott, ahol a hangulat egyedi és persze tulajdonosai egyéniségét tükrözi.

Mindenki szeretne egy olyan otthont, ami az ő személyiségét idézi, ahol teljes mértékben komfortosan érezheti magát. Ha úgy dönt, hogy szeretné átalakítani otthona belső tereit, érdemes megbízni egy belsőépítészt, aki segít abban, hogy megálmodott lakását megteremtse.

Egy szakképzett, tehetséges belsőépítész számos dologban lehet a segítségünkre. Elsősorban segít, hogy elkerüljük a drága és felesleges megoldásokat, valamint növeljük lakásunk értékét. Egy jó szakember felismer olyan dolgokat, melyeket mi nem feltétlenül vennénk észre a kínálkozó lehetőségek között. Kapcsolatot tart a kivitelezőkkel, így folyamatosan felügyeli a munkafolyamatokat, időt és energiát spórolva ezzel a tulajdonosnak.

Egy igazán jó belsőépítész igyekszik mindent megtudni ügyfele elképzeléseiről, megismerni személyiségét, és ezeket az információkat ötletesen beépíteni a belsőépítészeti designba. Forduljon hozzám bizalommal, és segítek megvalósítani az otthont, melyet megálmodott!

Kerülje el a rossz belsőépítészeti megoldásokat!

Először is fontos tisztázni, hogy mi a különbség egy lakberendező, és egy belsőépítész között. Ugyan mindketten hasonló szaktudással rendelkeznek, ám egy lakberendező feladata, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló térből, míg egy belsőépítész a minden igényt kielégítő bútorok tervezésében is jártas, és nagyobb rálátással rendelkezik az épület egészére, szerkezeti struktúrájára. Ez azért szerencsés, mert jobban meg lehet így ítélni a tér kialakításához szükséges költségvonzatokat.

Mint minden szakmában, itt is találkozhatunk lelkes amatőrökkel, akiknek tehetségük ellenére sincs meg még a kellő tapasztalatuk, ezért néha a tervezett belső átalakítás nem éppen a legmegfelelőbb. Túl szűk a tér, kevés hely kínálkozik a mozgásra, olyan plusz kellékek, bútorok kerülnek be a helyiségbe, melyeket nyugodtan ki lehet váltani, egy, több funkciós modellel.

Legyen szó lakberendezőről vagy belsőépítészről, mindkettőnek célja, hogy a megrendelő személyiségét bontakoztassa ki. Ha megbízható belsőépítészt keres lakása, üzlete, vendéglátó helyisége kialakításához, tekintse meg referenciáimat, és forduljon hozzám bizalommal!

Bankfiókok

Bankfiókok 1 Bankfiókok 2 Bankfiókok 3 Bankfiókok 4

Vissza a tetejére

Bárpultok

Bárpultok 1 Bárpultok 2 Bárpultok 3 Bárpultok 4 Bárpultok 5 Bárpultok 6 Bárpultok 7 Bárpultok 8 Bárpultok 9 Bárpultok 10 Bárpultok 11 Bárpultok 12 Bárpultok 13 Bárpultok 14 Bárpultok 15 Bárpultok 16

Vissza a tetejére

Cukrászdák

Cukrászdák 1 Cukrászdák 2 Cukrászdák 3 Cukrászdák 4 Cukrászdák 5 Cukrászdák 6 Cukrászdák 7 Cukrászdák 8 Cukrászdák 9 Cukrászdák 10 Cukrászdák 11 Cukrászdák 12

Vissza a tetejére

Ékszerek

Ékszerek 1 Ékszerek 2 Ékszerek 3 Ékszerek 4 Ékszerek 5 Ékszerek 6 Ékszerek 7 Ékszerek 8 Ékszerek 9 Ékszerek 10 Ékszerek 11 Ékszerek 12 Ékszerek 13 Ékszerek 14 Ékszerek 15 Ékszerek 16

Vissza a tetejére

Éttermek

Éttermek 1 Éttermek 2 Éttermek 3 Éttermek 4 Éttermek 5 Éttermek 6 Éttermek 7 Éttermek 8 Éttermek 9 Éttermek 10 Éttermek 11 Éttermek 12 Éttermek 13 Éttermek 14 Éttermek 15 Éttermek 16 Éttermek 17 Éttermek 18 Éttermek 19 Éttermek 20

Vissza a tetejére

Fémmunkák

Fémmunkák 1 Fémmunkák 2 Fémmunkák 3 Fémmunkák 4 Fémmunkák 5 Fémmunkák 6 Fémmunkák 7 Fémmunkák 8 Fémmunkák 9 Fémmunkák 10 Fémmunkák 11 Fémmunkák 12 Fémmunkák 13 Fémmunkák 14 Fémmunkák 15

Vissza a tetejére

Fitness termek

Fitness termek 1 Fitness termek 2 Fitness termek 3 Fitness termek 4 Fitness termek 5 Fitness termek 6 Fitness termek 7 Fitness termek 8 Fitness termek 9

Vissza a tetejére

Irodák

Egy iroda is lehet harmonikus!

Nagyjából van elképzelése irodájáról, de tanácstalan, hogyan lehetne kivitelezni? Egy profi belsőépítész segítséget nyújt Önnek iroda tervezésben!

Gondolta volna, hogy az energiaáramlások befolyásolják napi tevékenységét? A munkahely szinte a második otthonunk, ezért fontos, hogy milyen kialakítású az iroda, jól érezzük-e magunkat benne.

A feng shui szakértők szerint az a legjobb, ha az íróasztal nincs szemben az ajtóval, nincs háttal az ajtónak és ablaknak. Ha az ajtóval szemben van az íróasztal, akkor túl sok az energia az ajtó felől, ha a dolgozó háta mögött van az ajtó vagy az ablak, az bizonytalanságot eredményezhet a munkában. Ha nincs lehetőség áthelyezni az íróasztalt, akkor praktikus megoldás lehet a paraván.

Különleges iroda tervezést igényel, ha valaki otthonról dolgozik és az irodát egy kerthelyiségbe építik be. Angliában már teret hódít a home office. A kerti hangulat meglehetősen nyugalmas, kreatív és harmonikus munkát eredményez.

Ha már Önnek is van elképzelése álmai irodájáról, nincs más hátra, mint az iroda tervezése és a megvalósítás! Vegye fel velem a kapcsolatot, és készséggel segítek Önnek az iroda tervezésben!


Az irodák tervezésének rejtelmei

Az irodák tervezése során számos szempontot érdemes figyelembe venni, hiszen a funkció és a design egyformán meghatározó, melyeket a cég arculati elemeivel kell ötvözni, és mindezt a helyi adottságokhoz mérten kell kivitelezni.
 • Fontos szerepet játszik az irodák tervezése során a maximális helykihasználás, valamint a környezeti adottságok kiaknázása.
 • Az irodák tekintetében elsődleges tényező a praktikus kialakítás, hiszen ez biztosítja az optimális munkavégzést.
 • A munkavállalók komfortérzete szintén lényeges szempont, melyet jelentősen meghatároz az irodák belsőépítészeti kivitelezése.
 • Az irodáknak tükröznie kell a cég arculati sajátosságait, filozófiáját, amiért elsősorban a belsőépítészeti elemek felelnek.
 • A partnerek, ügyfelek szempontjából elengedhetetlen, hogy az irodák igényes és elegáns összképet mutassanak.
Amennyiben szakértő segítségére van szüksége irodája tervezése során, forduljon hozzám bizalommal, és mindenben készséggel állok rendelkezésére, hogy együtt sikeres alapot teremthessünk vállalkozása számára!

Irodák 1 Irodák 2 Irodák 3 Irodák 4 Irodák 5

Vissza a tetejére

Konyhatechnológia

Konyhatechnológia 1 Konyhatechnológia 2 Konyhatechnológia 3 Konyhatechnológia 4 Konyhatechnológia 5 Konyhatechnológia 6 Konyhatechnológia 7 Konyhatechnológia 8 Konyhatechnológia 9 Konyhatechnológia 10

Vissza a tetejére

Látványpultok

Csábítson be éttermébe még több vendéget látványkonyha kialakításával!

A látványkonyha alatt azt értjük, amikor vendégünk láthatja, hogyan készül el az általa kiválasztott és rendelt étel. A gondosan, frissen előkészített alapanyagokból a vendég szeme előtt lesz ínycsiklandó finomság. Sok helyen még az is megoldható, hogy a vendég válassza ki magát az elkészítendő darabot is, ezzel biztosítva a kiváló minőséget, hiszen ő maga láthatja, ellenőrizheti. Maga az esemény is kitűnő alaphangulatot teremt egyediségével és látványosságával.

A látványkonyha másik előnye a gazdaságosság: nem kell előre elkészíteni nagy mennyiségű ételt, amelyből lehet, hogy még maradna is, és nem kell a kész étel melegen tartásával foglalkozunk, hiszen a vendég azonnal fogyaszthatja, amit rendelt.

Természetesen a látványkonyha tervezése gondos munkát igényel, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen a szakácsnak, ne foglaljon fölöslegesen nagy helyet, de mégis feltűnő legyen, odacsábítsa az embereket.

Ha Ön is egy különleges látványkonyha tervezésével szeretné még sikeresebbé tenni éttermét, forduljon hozzám bizalommal!


Látványkonyha - A tervezés legfontosabb szempontjai

Elsőre azt gondolhatnánk, a látványkonyhák tervezése és kivitelezése nem bonyolult feladat, hiszen az egész arról szól, hogy megmutassuk tudományunkat az érdeklődőknek. Szórakozást és felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk vendégeinknek, ez azonban csupán a végeredmény.

A sikeres és hatékony főzés receptje a hibátlanul megtervezett és kivitelezett, végeredményében kényelmes és praktikus látványkonyha. A munkafolyamatoknak megfelelően a modern konyha a következő funkciókat látja el:
 • Higiénikus és az előírásoknak megfelelő élelmiszertárolás
 • Előkészítés, feldolgozás
 • Főzés/sütés helye
 • Tálalásnak megfelelő felület
 • Mosogatás, utómunkálatok
 • Hulladék megfelelő tárolása
Természetesen figyelembe kell vennünk a megrendelő igényeit, ízlésének és a környezetnek megfelelően kell megterveznünk a látványkonyhát. Egy dologban azonban mindenki egyetért, mégpedig abban, hogy a biztonságért, a teljes élményért és a hatékony munka érdekében a konyhában dolgozóknak elegendő felületre és mozgástérre van szükségük, ezt összehangolni pedig nem is olyan egyszerű feladat.

Látványkonyha tervezésével kapcsolatos kérdéseivel, igényeivel keressen bizalommal!

Látványpultok 1 Látványpultok 2 Látványpultok 3 Látványpultok 4 Látványpultok 5 Látványpultok 6 Látványpultok 7 Látványpultok 8 Látványpultok 9 Látványpultok 10 Látványpultok 11 Látványpultok 12

Vissza a tetejére

Lottózók

Lottózók 1 Lottózók 2 Lottózók 3 Lottózók 4 Lottózók 5 Lottózók 6 Lottózók 7 Lottózók 8 Lottózók 9 Lottózók 10 Lottózók 11 Lottózók 12

Vissza a tetejére

Magánlakások

Igényesen megtervezett otthon

Egy új ingatlan vásárlásakor sokan már a keresés közben az esetleges átalakítások és újítások lehetőségét fontolgatják. A megvásárolt lakást vagy családi házat otthonná tenni nem egyszerű feladat, ha több szempontot is szem előtt kell tartanunk, például helykihasználást, stílust, gazdaságosságot.

Ilyenkor lehet nagy segítség egy belsőépítész, aki vállalja a tervezést és teljes körű megvalósítást. Ebben tudok segítségére lenni!

Magánlakások belső tereinek kialakítása, vagy átalakítása során a legfőbb szempontok:
 • A tulajdonos által támasztott igények (stílusban, árban).
 • Az ingatlan adta lehetőségek (kis lakás, ahol fontos a helykihasználás, vagy nagy tágas, átlátható terek).
 • A kívánt szempontok után csak a belsőépítész fantáziája és ügyessége szab határt leendő otthona milyenségének.
Ha igényes, minőségi és jól átgondolt átalakítást tervez otthonában, keressen fel bátran és ossza meg velem ötleteit! Esztétikus és praktikus otthonra tehet szert egy belsőépítész segítségével!


Otthon, édes otthon!

Sokan nemcsak az esküvőt, hanem a tökéletes otthont is kiskoruk óta tervezgetik. Mindent pontról pontra megálmodnak, elképzelnek, mindennek tudják a helyét, de később nem sokan tudják ezt megvalósítani, hiszen nem fordulnak megfelelő szakemberhez, aki pontosan megtervezi az otthont és kivitelezi minőségi alapanyagokból, és minőségi munkával. Erre szeretnék komplex megoldást nyújtani.

Mindig olyan belsőépítészt válasszon, akinek fontos, hogy Ön mit szeretne, Önre figyel, az Ön szokásaihoz igazítja a lakást, azt a személyiséget tükrözteti az elkészült térben, aki abban a házban élni fog, nem pedig egy idegenét, aki segített Önnek az otthonteremtésben.

Ügyfeleim elvárásaihoz igazodunk a lakások kialakításakor, és az enteriőr megtervezésekor. Egyedi kínálatunk, építészeti megoldásaink, belsőépítészeti különlegességeink, mind vásárlóink nyugalmát, kényelmét, és pénztárcáját szolgálják.

Ha megbízható segítség nélkül szeretne belevágni a belsőépítészetbe, a szokásos teendők mellett egy sor új, kényelmetlen, felesleges és nehezen kezelhető szituációba futhat bele, ami sajnos a mindennapokra is kihathat. Ha nem szeretne felesleges vitákat, feszültséget, akkor bízza rá magát egy megfelelő szakemberre, akivel mindent megbeszélhet.

Belsőépítészeti tanácsadásra is biztosítok lehetőséget, ahol meg tudjuk beszélni mik a tervek, majd ezeket kivitelezzük Önnek!

Magánlakások 1 Magánlakások 2 Magánlakások 3 Magánlakások 4 Magánlakások 5 Magánlakások 6 Magánlakások 7 Magánlakások 8 Magánlakások 9

Vissza a tetejére

Mozik

Mozik 1 Mozik 2 Mozik 3 Mozik 4 Mozik 5 Mozik 6 Mozik 7 Mozik 8 Mozik 9

Vissza a tetejére

Önkiszolgáló pultsorok

Önkiszolgáló pultsorok 1 Önkiszolgáló pultsorok 2 Önkiszolgáló pultsorok 3 Önkiszolgáló pultsorok 4 Önkiszolgáló pultsorok 5 Önkiszolgáló pultsorok 6 Önkiszolgáló pultsorok 7 Önkiszolgáló pultsorok 8 Önkiszolgáló pultsorok 9 Önkiszolgáló pultsorok 10 Önkiszolgáló pultsorok 11

Vissza a tetejére

Pékségek

Pékségek 1 Pékségek 2 Pékségek 3 Pékségek 4 Pékségek 5 Pékségek 6 Pékségek 7

Vissza a tetejére

Recepciók

Közösségi terek tervezése

A közösségi terek, más szóval ügyfélterek, speciális szereppel rendelkeznek a cégek életében. Az ügyfelet itt éri az első benyomás a vállalkozásról, amelyet a későbbi jó és jövedelmező kapcsolat céljából érdemes minél kellemesebbé alakítani.

A közösségi tér ezen kívül az első személyes kapcsolatteremtés színtere is. Többféle szempontnak kell megfelelnie. Egyrészt legyen egy jól kialakított, nagy hatékonyságú recepció: a munkavállalók számára megfelelő körülményeket biztosítson, az ügyfelek szemszögéből pedig egy barátságos környezetet teremtsen, ahol komfortosan érzik magukat, és ahova szívesen visszatérnek.

A közösségi terek tervezésénél azt is figyelembe kell venni, hogy nem csak az ügyfél, hanem maguk a munkavállalók is általában itt kezdik minden egyes napjukat a cégnél. Számukra is meghatározhatja a napjuk minőségét a közösségi tér atmoszférája: egy kellemes hangulatú helyiségbe lépve szívesebben töltik majd a cégnél napjuk nagy részét és ez által hatékonyabban dolgoznak.

Bízza rám a közösségi terek belsőépítészeti tervezését, hogy ügyfelei és munkatársai is elégedetten léphessenek a cég irodájába!

Recepciók 1 Recepciók 2 Recepciók 3 Recepciók 4 Recepciók 5 Recepciók 6 Recepciók 7 Recepciók 8 Recepciók 9 Recepciók 10

Vissza a tetejére

Üzlethelyiségek

Üzlethelyiségek 1 Üzlethelyiségek 2 Üzlethelyiségek 3 Üzlethelyiségek 4 Üzlethelyiségek 5 Üzlethelyiségek 6 Üzlethelyiségek 7 Üzlethelyiségek 8 Üzlethelyiségek 9 Üzlethelyiségek 10 Üzlethelyiségek 11 Üzlethelyiségek 12

Vissza a tetejére

Szállodabelsők

Egy jól megtervezett szállodába öröm visszatérni

Azon egyszerű kérdésre, hogy miért pont egy bizonyos szállodát választunk ki a pihenésre, bizony számtalan bonyolult válasz akad. Természetesen közrejátszik döntésünkben a helyszín és az ár, viszont döntésünk nagy része emocionális, így hatalmas hangsúlyt kap az is, hogy tetszik-e az adott hely.

szállodabelső tervezés

Ha a helyiség belsőépítészeti kivitelezése nem megfelelő, ha a belsőépítészeti design nem az általunk elvárt színvonalon mozog, akkor nem szívesen áldozunk pénzt az ott töltött időre, bármennyire kedvező az ajánlat. A szállodabelső tervezéséhez figyelembe kell venni az épületi adottságokon kívül azt a stílust is, mellyel életet szeretnénk lehelni a térbe.

A tökéletes stílus kiválasztásához pedig a művészi meglátás és a tapasztalat az, ami elengedhetetlen. A szálloda minden részének harmóniában kell lennie, a közületi terektől egészen a szobákig. Egy egyedi tervezésű belsőépítészeti designnal Ön is elérheti, hogy szállodájába garantáltan szívesen visszatérjenek a vendégek.

Szállodabelső tervezéssel kapcsolatban bízza magát szakértelmemre, és a siker nem marad el!

szállodabelső tervezés

A jó üzleti terv háttere a szálloda sikerességében

Egy szállodabelső megtervezése gondosan felépített terveken alapul. A jó kivitelezés érdekében természetesen fontos a megfelelő szakember, megalapozott szakmai átlátással és tapasztalattal.

A finanszírozónak, tulajdonosnak, szálloda menedzsmentjének közös célja a pontos, profi tervezés, hiszen ez határozza meg a szálloda profittermelő képességét és esetleges korlátait is. A szállodabelső tervezésénél csapatban működik együtt a szállodaigazgató, a menedzsment tagok és a részlegvezetők is, természetesen a megfelelő belsőépítész közreműködésével, így biztosítható a tervezés pontossága és a kitűzött célok elérése.

A jó célmeghatározás fél siker lehet, ugyanis ha számon tartják az üzleti célokat, akkor még időben átláthatóak az akadályok és a versenyhelyzetek, amit meg lehet oldani.

Egy jól működő szálloda alapjai a jól megtervezett lépések, ebben nyújtok segítséget, hiszen egy szállodabelső megtervezése komplikált folyamat, ha sikeres üzletet szeretne. Kérdés esetén bátran vegye fel velem a kapcsolatot, és indulhat a tervezés!

szállodabelső tervezés

Vissza a tetejére

Pirók Péter | +36-26 362-625 | Magyarország

Belsőépítészet - Wikipedia | Belsőépítészet.lap.hu | Lakberendezés.lap.hu